Routebeschrijving

Per auto

Vanuit Arnhem, Utrecht en Rotterdam

Via de N325 Arnhem-Nijmegen komt u Nijmegen binnen over de Waalbrug. Meteen over de brug houdt u rechts aan richting Kleve/Millingen. Neem daarna de linkerbaan richting Beek/Berg en Dal. Bij de stoplichten steekt u de weg over en meteen daarna houdt u rechts aan richting Berg en Dal. Aan het einde van deze weg gaat u linksaf. Dit is de Berg en Dalseweg. Deze volgt u 3km tot u Berg en Dal binnenrijdt. U gaat de 3e weg links. Op de eerstvolgende kruising (na 50 meter) vindt u aan de rechterkant het kantoor.

Vanuit Den Bosch en Venlo

Via de N326/Wijchenseweg komt u Nijmegen binnen. Blijf de borden richting Nijmegen volgen. Ga bij de rotonde met een fontein (takenhofplein) rechtdoor. De Wijchenseweg gaat over in de Graafseweg. Deze volgt u 5km tot u op het Keizer Karelplein (grote rotonde in het centrum van Nijmegen) komt. Neem de 2e afslag richting Arnhem/Kleve, dit is de Oranjesingel. Neem de 3e weg rechts richting Berg en Dal, dit is de Berg en Dalseweg. Volg deze 3km tot u Berg en Dal binnenrijdt. U gaat de 3e weg links. Op de eerstvolgende kruising (na 50 meter) vindt u aan de rechterkant het kantoor.

Openbaar Vervoer

Wekking Advocatenkantoor is vanaf Nijmegen CS te bereiken met de taxi of met de bus. Neem buslijn 8 richting Berg en Dal ( 20 min), uitstappen bij halte "Golden Tulip Val Monte" en daarna is het nog 100m te voet.